5 mærkedage du som e-handler skal kende

Driver du en webshop, kan det over et helt år være svært at holde butikken interessant. Det har mange e-handlere fundet ud af, og derfor bliver mærkedage tit brugt som gode anledninger til at lave gode tilbud. Her i indlægget får idéer til mærkedage, hvor du kan gøre noget ekstra ud af din forretning.

Valentinsdag

Hvis du har produkter, der velegner sig som gave, så er der god chance for, at du få succes på valentinsdag. Hvis du vil sælge gaver på valentinsdag, handler det i høj grad om at sælge tanken om, at det nu også er en god gave. Lav nogle kategorier, hvor du samler dine bedste gaver til valentinsdag.

Halloween

Halloween er en rigtig god mulighed, hvis du gerne vil lave noget anderledes. Her kan tilføje uhyggelige elementer på din webshop, der gør det til en god og sjov oplevelse at handle. Kan du kombinere det med gode tilbud, er du kommet et godt stykke vej. Kan du finde en god vinkel i forhold til halloween, kan det næsten kun blive en succes.

Mors dag

Hvis dine varer egner sig som mors dags gave, hvorfor så ikke gøre noget ekstra ud af mors dag? Hvis du oplever stor succes på mors dag, kan du gøre det samme på fars dag. Igen handler det om at sælge tanken om, at dine produkter er den perfekte gaveidé.

Singles Day

Ikke alle e-handlere har hørt om Singles Day 2019 endnu. Det vil de helt sikkert komme til i fremtiden. På det kinesiske marked er Singles Day den største handelsdag, der overgår Black Friday med længder. Singles Day ligger den 11/11 og kommer altså et par uger før Black Friday og Cyber Monday. Ønsker du at skille dig lidt ud fra dine konkurrenter, så kan det være en rigtig fin idé at gøre lidt ud af Singles Day. I og med Singles Day er så tæt på de 2 andre store shopping dage i november, skal du lave nogle rigtig gode tilbud, hvis du skal tiltrække folk. Ellers gemmer folk pengene til senere på måneden. Det kan selvfølgelig også være okay, hvis du plejer at have en stærk Black Friday.

Fastelavn

Hvis du har børn som målgruppe, så er fastelavn den perfekte mulighed for at lave et arrangement. At slå katten af tønden plejer at være en sikker vinder hos mange børn – særligt hvis du kan gøre dit arrangement lidt unikt, så børnene ikke vælger en anden fastelavnsfest ude i byen. Det kunne for eksempel være ved at hyre en kendt personlighed.

 

6 comments

  1. If you would be a real seeker after truth, it is necessary that at least once in your life you doubt, as far as possible, all things. Nada Mason Letti

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.