Ægteskabsrådgivning: Ved hjælp af spil til reducere spændinger

Ægteskabet er et af de mest underholdende men også en af de mest smertefulde oplevelser, som mennesker gennemgår. Det bærer med sig pust af romantik og evig salighed, men nogle gange får du en pakke med torne i stedet.

Hvordan sikrer du din ægteskabet er en dans på roser og ikke torne?

En af de vigtigste ingredienser, der har brug for et lykkeligt ægteskab er en vilje til kompromis. Men det er meget sværere end det ser ud. Alle vil være enige, at de skal gå på kompromis, men hvad sker der, når spørgsmålet ikke er en enkel og lille? Hvad derefter? Der bringer først? Jeg er sikker på, du skal har sagt til dig selv på et eller andet punkt at nok er nok. Du vil ikke længere være patsy. Du er en uafhængig person og din partner har passeret linjen. Måske.

Måske dit forhold er død og du er lige begyndt at indse det. Måske er dine følelser mere lidenskabelig end romantisk. Måske elsker du ikke hende.

Stoppe med at være et fjols!

Hvad hvis jeg fortalte dig, at løsningen til din ægteskabelige stridigheder ikke er skilsmisse. Jeg er gal?

Se dig omkring. Hvor mange skilsmisser kender du? Masser. Også mig. Men er de virkelig gladere ud?

Hvad er den første ting, at en skilt person gør? Han eller hun går og begynder på udkig efter partnere.

Er ikke så mærkeligt? Nej. Du siger, at alle har brug for nogen til at elske. Måske. Jeg sige, at de havde nogen og de bare lade dem gå. Så please stop er tåbelige.

Hvorfor ikke løse dine problemer med et simpelt forslag? Et spil.

Spil som en fred Maker:

Spille bringer barnet i os og får os til at give udtryk for mere, end vi normalt ville. Vi også frigive flaske op frustration og give slip på psykiske torne i vores udbrud af glæde og kvaler som vi vinder eller taber. Spil forene folk sammen og jeg foreslår derfor spille sammen men hvis du ønsker, man kan spille mod hinanden. Spillet bliver i en kamp men kun denne gang, efter dens over, vil du både føle forfrisket fra at miste alt det flaske op smerte og vrede.

Spil til pluk fra:

Prøv picking spil, både for du kan lide eller i det mindste lidt aktive. Du kan selv lege Skjul og søge i hus eller noget andet. Hvis du foretrækker spillekort, vælge et spil som ikke går for længe, og som kræver nogle tanker som hjerter, poker, bro eller rummy. Holde score og bestemme før hånd at taberen har at gøre noget for vinderen. Gøremål er ikke en præmie til vinderen! Hvis du mister nødt du til at gøre noget, at anden personen ønsker for sig selv som giver dem deres yndlings massage eller koge dem deres foretrukne måltid.

Konklusion:

Spil er en velkommen bynke at elske og vil begejstre du som et par til at se bort fra alle dine frustrationer og vrede og beskæftige sig kun med gode. Vrede og frustrationer vil ikke magisk forsvinder, men nu du kan håndtere dem sammen stille og roligt og i godt humør.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.