Find ud af hvilken låntype passer bedst til dit behov

Det kan være uoverskueligt at tjekke det danske lånemarked ud, da der findes mange lånetyper og låneudbydere. For at gøre det nemmere for dig selv, bør du overveje hvad dine krav er. Kravene kunne f.eks. være hvor mange penge man maksimalt kan låne, hvor lang en løbetid der er, at renten skal være lav og lignende parametre.

laanpenge-nu.dk kan du se en oversigt over forslag til låneudbydere, som du kan se nærmere på. Dette er en stor hjælp for mange, da man både kan spare tid og energi på at undersøge de enkelte udbydere hver for sig.

Hvad er dit behov?

Hvis du har et behov for f.eks. at skulle låne imellem 4000-20.000 kr., så er forbrugslånet den rette låneform for dig. Det skyldes at du kan låne et større beløb i forhold til et kviklån, hvor du maksimalt kan låne op til et par tusind kr. Nogle af de mest populære forbrugslånsudbydere er bl.a. Kvikto, Ferratum Money, BedreKredit og Lendon.dk.

Forskellen på de enkelte lån er bl.a. hvor meget du minimum kan låne samt hvad du maksimalt kan låne. Derudover vil lånetiden også svinge lidt afhængig af hvor mange penge du har behov for. Typisk vil det være sådan at jo flere penge du låner, desto længere en løbetid vil du som regel også få.

Jo billigere, desto bedre

Ifølge spørgeundersøgelser går mange lånere efter de billige forbrugslån. Det skyldes at de gerne vil have et så billigt lån som muligt. Det er forskelligt hvordan den enkelte låner definerer et billigt lån. Nogen vurderer det ud fra renten, imens andre gør det ud fra løbetiden. Det er vigtigt at du har luft i økonomien til at kunne optage et lån.

Du skal vide hvilke konsekvenser det kan have for dig, hvis du ikke overholder låneaftalen. Mange danskere bliver overraskede over hvor dyrere lånet bliver, fordi der automatisk vil blive pålagt ekstra renter og gebyrer på lånet, når aftalen ikke overholdes.  

Lav forarbejdet på forhånd

Kom i gang med at finde ud af dine krav, så du har nogle bedre forudsætninger for at finde den helt rigtige udbyder. Jo mere research arbejde du har lavet, desto klogere bliver du også på hvilken slags udbyder, som du skal gå efter.