Sådan sammenlignes online udlånsrenter

Resumé: Personlige lån satser på deres bedste i næste uge, Juli 21, 2013. Hvordan kan du sikre dig, at du får den bedste lånerente, der passer til dine behov? Du skal være opmærksom fire områder, når de søger et lån. Holde disse fire områder i tankerne vil give dig mulighed for at spare penge, give mere mening økonomisk, og få lavere satser. Lad os se på det.

Hvad er den årlige procentsats (ÅOP)? ÅOP (årlig procentsats) er det beløb, du betaler tilbage over et låns løbetid. Den årlige procentsats vil afgøre, hvor meget du betaler månedligt i løbet af dit sms lån her. Når du sammenligner forskellige udlånsrenter, bør ÅOP overvejes, hvis dit mål er at reducere de månedlige udgifter. Dine personlige udlånsrenter bør ikke overstige din årlige procentsats. Men hvis det er tilfældet, kan det være umagen værd at undersøge forskellene.

Din kredit score. Du kredit score. Med andre ord kan forsinkede betalinger dukke op på dine kreditresultater, da de er en betaling, der blev foretaget på en udestående regning. Også, hvis du ikke har nok kredit til at kvalificere sig til en høj rente, kan det føre til et fald i din kredit score. Selv hvis du har lav kredit score, kan långivere opkræve dig en højere rente, selvom din ÅOP er lav. Overvej disse faktorer, når du er på udkig efter de bedste personlige lån satser.

Origination gebyrer eller afgifter Långivere opkræve origination gebyrer for at få lånebeløbet til dig hurtigere og for oplysninger til banken om din betalingshistorik. Din lånerente bestemmes muligvis ikke af oprindelsesgebyret. Som en tommelfingerregel, långiver, der opkræver den højeste origination gebyr er den, der vil give dig den laveste samlede lånebeløb. Accept af deres vilkår betyder, at du ikke behøver at betale den højeste rente på lang sigt. Du bør stadig nøje overveje originering gebyrer afgifter, når man sammenligner lån. Der kan være nogle muligheder, der er værd at overveje, og andre, som du bør undgå.

Variable rentesatser eller høje rentesatser. Mange långivere sætte grænser for renten på usikrede lån. Dette kan gøre dem uoverkommeligt dyre. Der er stadig nogle gode tilbud til dem, der ved, hvordan de kan shoppe for de rigtige renter og vælge de rigtige vilkår.

Fast rente vs. justerbar sats. Du foretrækker måske en fast rente, hvis du ved, du vil betale et fast beløb for lånets løbetid (uden inflation stiger). Variable satser kan give økonomisk mening, hvis dine fremtidige planer vil indebære en betydelig inflationsbaseret stigning i dine årlige udgifter. Det vigtigste at gøre, er at shoppe for den bedst mulige långiver. Det er muligt at sammenligne renten for en bestemt periode på en række lån. Du skal også se på omkostningerne ved tjenester såsom betalingsbetingelser og gebyrer.