Sådan holder du den bedste konfirmationsdag for dit barn

Der er ikke ret længe til, at hele landets konfirmationer begynder at blive afholdt. Det kan være, at det i år er din søn eller datters tur til at fejre den store dag, og det vil helt sikkert betyde meget for dig, at de får den bedste dag, de kunne forestille sig. Det betyder også meget for dit barn, at det bliver en sjov og god dag, og derfor er det en god idé, at I planlægger konfirmationen sammen i god tid.

Der er ingen tvivl om, at både forældre og konfirmand skal forholde sig til mange ting, og derfor kan det blive lidt af en jungle at finde rundt i. Du kan dog være helt rolig, for her kan du finde inspiration til, hvordan I sammen kan planlægge den bedste konfirmationsdag. Der er dog én ting, som for det meste vil være en opgave for forældrene, og det er budgettet. Afhængigt af mange forskellige valg, kan sådan en dag hurtigt komme til at koste mange penge. Derfor vælger flere og flere at optage et billig lån til udgifterne.

Se listen her

  • Det kan være en god idé at starte med at få styr på, hvor festen skal holdes. Det kan være, at I vil leje et forsamlingshus, et festlokale, være på en restaurant eller holde festen hjemme i haven eller huset.
  • Afstem forventningerne i forhold til om der skal være et tema på dagen. Det kan være alt fra ishockey og ridning til idoler eller glimmer. Her er det vigtigt, at konfirmanden bliver inddraget og får lov at bestemme
  • I forbindelse med ovenstående er det også vigtigt, at I sammen vælger noget pynt. Hvis din søn eller datter ønsker en temafest, vil det i høj grad være med pynten, at temaet kan komme til udtryk