De utallige fordele ved Network Marketing

Audible Plus er det alt-du-kan-lytte medlemskab, der giver adgang til tusindvis af titler, herunder et stort udvalg af lydbøger, podcasts og originaler, der spænder over genrer, længder og formater. Den spændende Plus katalog tilbyder mere end 11.000 stykker indhold og mere end 68.000 timers underholdning for kun $ 7,95 /month efter 30-dages gratis prøveperiode. Efter jeg angivet, at jeg ønskede at lytte i stedet for at læse, var jeg straks i stand til at begynde at gennemse kataloget uden at oprette en konto. “Når det er sagt, er der dog nogle mennesker, der virkelig er blevet forelsket i lydbøger, til det punkt, at de elsker dem mere end fysiske bøger.

Siden da er der tilføjet film og tv-serier. Panasonic TXL32V10 er en sand værdi for pengene køb at gøre, især med sin 32 tommer skærm og en række tilføje funktioner som en gratis i indbygget satellit-tv tuner blandt andre. Få dagens vigtigste nyheder fra jv.dk direkte i din indbakke. En stor samling af unikke og originale historier til rådighed for gratis at lytte online eller gratis download i MP3. Vores bibliotek har en stor samling af genrekategorier og underkategorier, der hjælper dig med at finde og downloade eller streame lydbøger hurtigt og nemt. Hold læsning for at finde lydbogen inspo du har brug for din næste biltur! Vi ved alle, hvor svært det kan være at stirre på de gule linjer på vejen i timevis, men disse spændende, mystiske og hylende morsomme lydbøger vil holde dig fokuseret og vågen i timevis fremover. Derfor, hvis du på noget tidspunkt er præsenteret for chancen for at anvende offentlige taler eller opdage offentlige taler kapaciteter, vil ikke vige tilbage fra det.

“I Keep My Worries in My Teeth” er en finurlig bog, og det vil appellere til lyttere interesseret i skæve romaner skrevet med skæv humor og fantasi. Dette er modent materiale, der omhandler seksualitet og psykisk sygdom; det kan være for intens for nogle lyttere. De kan ikke få en agent, fordi de ikke har modtaget noget arbejde, og de har brug for en agent (eller så nogle måske tror) for at få arbejdet i første omgang! “Lydbøger blev først brugt til at hjælpe dem med synsproblemer. Mange mennesker er usikre på, lydbøger på nettet (www.lydbogreolen.dk/) hvor de skal købe deres Kindle og som sådan en række skruppelløse sælgere har oprettet hjemmesider i Australien sælger tænder for op mod det dobbelte af deres udsalgspris! Hvis du søger denne type af en bog af din berømte forfatter så har dem fra bøger online.

I årenes løb har downloades lydbøger vist sig at være en solid måde at fremme hjemmesider. Det har haft dem til rådighed i Tyskland i et stykke tid, men nu er det at gøre lydbøger tilgængelige i Holland også – komplet med en dedikeret lydbøger kanal. Det er en smule upoleret, men det giver lytteren indsigt i hendes valg. Hver episode er udtrykt af uddannede skuespillere, hvilket giver det en mere afrundet følelse. En episk indvandring historie, der flyder som poesi, en børnevenlig tilpasning af Shakespeare, og flere store lydbøger gjort vores liste i denne måned. Hvis du planlægger at blive inde (og hvem er ikke i disse dage?), så tjek disse top picks: En stemningsfuld samling af essays om naturen, nogle af de fineste amerikanske noveller offentliggjort i år, en sjov roman om gamle Hollywood, og en mærkelig, men engagerende historie om tre kvinder overvinde tragedie.